Interesse om lid te worden? Of wil je verblijvend komen kijken? Neem dan contact met ons op.

Hart in Beweging Gemert-Bakel

Bent u hart- of vaatpatiënt? Recent gerevalideerd na bijvoorbeeld een hartoperatie? Of kent u iemand met hartproblemen die graag wil sporten? Dan bent u bij Hart In Beweging Gemert-Bakel aan het juiste adres!

Hart in Beweging Gemert-Bakel biedt (ex) hart- en vaatpatiënten de mogelijkheid om onder deskundige begeleiding te sporten. We komen iedere woensdagavond van 19:00 – 20:00 uur bij elkaar in de gymzaal van het Commanderij College in Gemert. Hier sporten we onder begeleiding van een gekwalificeerde verpleegkundige en fysiotherapeut. Er wordt een gezamenlijke warming-up gedaan met verschillende loopoefeningen. Daarnaast worden er spierversterkende en mobiliteitsoefeningen gedaan. Na de warming-up kunt u ervoor kiezen om in teamverband te sporten (denk aan het spelen van een potje voetbal, volleybal, basketbal of badminton) of u kunt met de verschillende fitnessapparaten aan de slag. We sluiten de les af met een gezamenlijke cooling down.

Momenteel hebben we 20 enthousiaste leden. Spreekt het u aan om met een gezellige groep onder begeleiding te sporten? Dan bent u van harte welkom om vier keer gratis mee te komen sporten.

Besluit u lid te worden? Dan bedraagt de contributie € 150,- per jaar. In de maanden juli en augustus sporten we niet